Produsenter
 
Logg inn
E-Mail Adresse:

Passord:


 
Handlekurv
Ingen produkter
 
Bestselgere
Slokkeskilt Slokkeskilt
123kr.  
Plog Skilt Plog Skilt
225kr.  
 
Utvalgte
 

Personvern

Når du handler hos oss, oppbevarer vi navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Kortnummer oppbevares ikke av Midt-Telemark Brannservice AS utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi samler inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi benytter Google Analytics for å få bedre innsikt i våre kunders brukeropplevelser på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics arkiverer ingen sensitiv informasjon som går på komprimiss med våre kunders sikkerhet eller informasjon som på noen måte kan brukes til å identifisere brukere. Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss.
Du har etter personopplysningsloven krav på innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger.

Vi kan sende ut nyhetsbrev på ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette. Det er også enkelt å melde seg av nyhetsbrevene ved å klikke på ‘Klikk her dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev’ nederst i mailen.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via mail post@mt-brannservice.no
Midt-Telemark Brannservice AS selger ikke personopplysninger til tredjepart.