Produsenter
 
Logg inn
E-Mail Adresse:

Passord:


 
Handlekurv
Ingen produkter
 
Bestselgere
Slokkeskilt Slokkeskilt
123kr.  
Plog Skilt Plog Skilt
225kr.  
 
Utvalgte
 

Om oss

Midt-Telemark Brannservice AS er en landsdekkende leverandør av brann- og alarmanlegg. Bedriften ble etablert i 1991 av Bent Pallesen. Dengang omhandlet virksomheten primært salg av brannslukningsutstyr.

I 2006 utvidet bedriften både produkt og tjenestespekteret med brannalarmer. I løpet av de siste årene har Midt-Telemark Brannservice AS montert flere hundre brannalarmanlegg og er blitt en betydelig leverandør innenfor sin bransje. Midt-Telemark Brannservice AS leverer avtalt produkt til avtalt tid og pris. I tillegg til god kundeservice har vi vokst betraktelig og alltid beholdt kundeporteføljen. Vårt eget serviceverksted er også en driver for å benytte nettopp oss.

Antall ansatte har også økt og i dag rommer bedriften tre årsverk. Midt-Telemark Brannservice AS tilbyr sine produkter og tjenester til privat og offentlig næringsliv, brann- og redningstjenesten, borettslag i tillegg til privatkundemarkedet.

Vi utfører i dag kontroll, service og vedlikehold av brannvern, sikkerhet og førstehjelpsutstyr over hele Østlandet. Vårt serviceverksted har kvalifisert personell som alltid vil deg den fagkunnskap og trygghet som du måtte ønske.

Vi markedsfører de tryggeste og mest driftssikre løsningene og leverer i hele landet.